Lejrens kendetegn

Stjernelejren – ferien du ikke vil hjem fra! På Stjernelejren holder vi ferielejr med tryk på ferie – børnenes ferie. Ugen er præget af både et fastlagt program med fællesaktiviteter, men også tid til fri leg og hygge med hinanden. Vi har gode erfaringer med at lade hjælperne udfolde sig kreativt og planlægge vilde aktiviteter for børnene, som blandt andet har resulteret i en fantastisk byfest, vilde eventyrløb og besøg fra både livreddere, hjemmeværnet, politiet og endda et par heste!

Lejrens motto er at alle på lejren skal have det SJOVT – og det er vi ret gode til! Hjælperne planlæger i samarbejde med lejrledelsen ugens program, men undervejs på lejren er der også tid til spontanitet. Desuden har vi hvert år en dag ud af huset, hvor hele lejren tager på udflugt! Og så har vi selvfølgelig VERDENS bedste køkkenhold – der laver rigtig god mad.

Danske Spil besøgte os i 2015 og lavede denne præsentation af Stjernelejren.

Lejrstedet og området

Vores lejrsted ligger i smukke omgivelser i Halsted på Lolland med masser af plads til udfoldelse både indendørs og udendørs. Vi har en efterskole med én stor spisesal, industrikøkken, krea-område, stort LEGO-telst og en masse andre fede faciliteter. Desuden har vi gode udearealer, med plads til bål, rundbold, vandkamp, fodbold og leg. Børnene og de frivillige sover på 2-4 mands værelser.

Fakta

Hvornår?

Lejren afholdes i uge 30 i 2021, fra søndag d. 25. til lørdag d. 31. juli.

Lejrens adresse

Halstedhus Efterskole. Halstedhus Vej 2, 4900 Nakskov

Antal børn

Cirka 60 børn i alderen 7-13 år.

Antal hjælpere

35 hjælpere, 8 frivillige på køkkenholdet og 4 i lejrledelsen.